АСАНСЬОРИ

за дома

Ниска консумация на електро енергияБезупречен комфорт при движениеДълъг живот на експлоатацияБезшумна работа

АСАНСЬОРИ

хидравлични и електро-въжени

Ниска консумация на електро енергияБезупречен комфорт при движениеПо-дълъг живот на експлоатацияБезшумна работа

ЛАЗЕРНО РЯЗАНЕ

Рязане на черни и цветни метали:

Рязане черна ламарина - 15 мм.Рязане инокс ламарина - 8 мм.Рязане алуминий - 6 мм.Лазерно рязане на тръби

Паркинг системи за независимо паркиране без дъно

СИСТЕМНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Паркинг системата е решение за паркиране от следващо поколение, което превръща едно място за паркиране в две, с просто завъртане на един ключ. Вече изключително популярен сред строителните предприемачи, архитекти, хотели, болници, строителни мениджъри и домашни потребители, системата е идеалното решение за независимо паркиране.
Независимо дали става въпрос за многоетажен паркинг или малък жилищен блок, функционалният дизайн на системата и солидният инженеринг осигуряват безпроблемно паркиране на две нива, което ефективно удвоява капацитета на паркиране за всяко място.

Лесен за инсталиране

Инсталирането на подемника за превозни средства е просто, бързо и икономично. Не се изискват строителни работи и системата може да бъде монтира отново (с подходящи съществуващи разстояния).

Лесен за използване

Здравият, модерен дизайн на системата е проектиран с оглед на потребителя. Най-горното превозно средство се задвижва направо върху въртящата се платформа, без да е необходимо някакво неудобно маневриране. Операционната система с ключ също осигурява удобство и сигурност.

Бърз

Инженеринга дава независим достъп както до горната, така и до долната част на превозното средство, позволявайки на горния автомобил да бъде изтеглен, без да се налага да се движат превозните средства. Просто поставете ключа, спуснете колата и след 60 секунди сте готови да се отдалечите.

Гъвкав

Независимата функционалност осигурява по-бърз достъп до двата автомобила, както и гъвкавост, която да се използва от два различни собственика на превозни средства.

Безкомпромисен дизайн

Паркингите не винаги трябва да приличат на паркинги. Елегантният дизайн на системата създава привлекателна естетика, която може да подобри архитектурната елегантност на всяка сграда. Допълнително персонализиране се предлага и чрез инсталирането на LED осветление или индивидуални цветови спецификации.

Аспект - LiftGroup - гр. Ветрен - Производство и монтаж на асансьори.

КОНТАКТИ

гр. Ветрен –  4480, обл. Пазарджик
ул. “50-та” № 108
тел.: +359 3584 / 2431
факс: +359 3584 / 2551
e-mail: aspekt@liftgroupbg.com
e-mail: export@liftgroupbg.com

Камен Биволарски
GSM: +359 888 53 88 31
e-mail: kb@liftgroupbg.com

Павлин Биволарски
GSM: +359 885 806 433
e-mail: aspekt@liftgroupbg.com

Борислав Биволарски
GSM: +359 888 84 09 69
e-mail: bb@liftgroupbg.com

x