Автомобилни асансьориАвтомобилни асансьориАвтомобилния асансьор е проектиран да задоволи най-високите изисквания при вертикалното транспортиране на автомобили и хора. Направен е от най-здравите материали и притежава на най-високото ниво на безопасност в своя клас.

Стандартно оборудване

Интериор

Метална кабина затворена отвсякъде с плътни стени, автоматични врати – в кабината и на етажите, вградено в тавана усилено осветление, под – метален рифел, предпазна гумена лента на всички стени на кабината, метални прагове на входовете, огледала за обратно виждане, 2 пулта с управление в кабината на срещуположни стени.

Механика и електроника

Система за симетрично разпределение на натоварването на кабината, електронно изравняване с отворени врати, 2 фото-датчика на всеки вход, принудителна вентилация, хидравлични клапани за плавно спиране и тръгване, гонг, дисплей в кабината, бутон отваряне и бутон за затваряне на вратата, подготовка за инсталиране на дистанционно управление, подготовка за инсталиране на система за ограничен достъп.

Защити

Звуково и светлинно претоварване, аварийно осветление, система против спукан хидравличен маркуч, аварийно движение на батерии при спиране на ел. захранване до долна спирка и отключване на вратите без да ги отваря (отварят се ръчно), механична защита против притискане на вратата, гумени буфери под кабината.

Допълнително оборудване

Интериор

Прахово боядисани стени и врати на кабината в цвят по RAL или пластифицирана ламарина “скинплейт”.

Механика и електроника

Софт-стартер, система за мигновенно изравняване с етажа, гласов синтезатор с презаписваеми съобщения на български език, автоматично отваряне на вратите при спиране на ел. захранването, усилено осветление на входовете, светофари на изходите на асансьора.

Паркинг системи

Паркинг системиBi park e система за паркиране на два автомобила един над друг. С многобройните си инсталации в цял свят, системата Bi park е доказала своята надеждност и предимства.

X Ножични платформи /нюрнбергска/

X Ножична платформа за паркиране - нюрнбергскаНожичната платформа e последно поколение платформа за автомобили. При нея натоварването от тежестта на автомобила се разпределя симетрично и това значително увеличава живота на механиката. Допълнителните хидравлични заключващи механизми поемат най-неблагоприятните натоварвания при качване на автомобила. Преместваемите стопери за колелата, фотобариерите на входовете са само част от системите, които правят използването на ножичната платформа още по-лесно и по-безопасно.

Аспект - LiftGroup - гр. Ветрен - Производство и монтаж на асансьори.

КОНТАКТИ

гр. Ветрен –  4480, обл. Пазарджик
ул. “50-та” № 108
тел.: +359 3584 / 2431
факс: +359 3584 / 2551
e-mail: aspekt@liftgroupbg.com
e-mail: export@liftgroupbg.com

Камен Биволарски
GSM: +359 888 53 88 31
e-mail: kb@liftgroupbg.com

Павлин Биволарски
GSM: +359 885 806 433
e-mail: aspekt@liftgroupbg.com

Борислав Биволарски
GSM: +359 888 84 09 69
e-mail: bb@liftgroupbg.com

x