АСАНСЬОРИ

за дома

Ниска консумация на електро енергияБезупречен комфорт при движениеДълъг живот на експлоатацияБезшумна работа

АСАНСЬОРИ

хидравлични и електро-въжени

Ниска консумация на електро енергияБезупречен комфорт при движениеПо-дълъг живот на експлоатацияБезшумна работа

ЛАЗЕРНО РЯЗАНЕ

Рязане на черни и цветни метали:

Рязане черна ламарина - 15 мм.Рязане инокс ламарина - 8 мм.Рязане алуминий - 6 мм.Лазерно рязане на тръби

Асансьорите в зависимост от вида на превозвания товар са пътнически, кухненски, автомобилни и платформени.При пътническите асасьнор могат да се превозват от 3 лица до 30 лица  т.е от 225 кг до 5000 кг.

Тип: пътнически, панорамни, болнични, кухненски, товарни, товаро-пътнически, автомобилни и специални.

Хидравлични асансьори с долно машинно помещение.Te са подходящи за всякакъв тип сгради с височини на преодоляване до 20 м. Товароносимостта на хидравличните асансьори може да варира от 300 кг/4 лица до 10 т. за товарните и автомобилни асансьори. Те са модерно решение, предпочитано от архитекти и конструктори, заради ниските нива на шум при работа и комфорта на возене. Номиналната скорост на хидравличните асансьори е 0,63 м/сек. За да гарантираме абсолютната сигурност и комфорт на возене, ние използваме 4-тери клапанна хидравлична система на немския производител BLAIN.

За сгради с голям пътнико-поток, както и за отговорни проекти, където качеството е основен приоритет, вграждаме хидравлична система и цилиндър на лидера в сегмента ALGI, Германия.

СИГУРНОСТ – стандартно вграждаме в нашите хидравлични асансьори интелигентна система за безопастност, която при спиране на електрическото захранване автоматично придвижва асансьора на първа спирка и отваря автоматичните врати. При възстановяване на захранването, асансьорът тръгва и се настройва напълно автоматично.

Електрически асансьори с долно или горно машинно помещение.Te са подходящи за всякакъв тип сгради с височина на преодоляване над 21 м. Препоръчваме ги за сгради с висока интензивност на ползване. Номиналната скорост на електрическите асансьори е 1 м/сек. Задвижването се осъществява посредством повдигателен механизъм с честотно регулиране VVVF.

Аспект - LiftGroup - гр. Ветрен - Производство и монтаж на асансьори.

КОНТАКТИ

гр. Ветрен –  4480, обл. Пазарджик
ул. “50-та” № 108
тел.: +359 3584 / 2431
факс: +359 3584 / 2551
e-mail: aspekt@liftgroupbg.com
e-mail: export@liftgroupbg.com

Камен Биволарски
GSM: +359 888 53 88 31
e-mail: kb@liftgroupbg.com

Павлин Биволарски
GSM: +359 885 806 433
e-mail: aspekt@liftgroupbg.com

Борислав Биволарски
GSM: +359 888 84 09 69
e-mail: bb@liftgroupbg.com

x